Profil

Storm Marine Aps med erhvervsdykker Jens Christensens har primært kernekompetence indenfor entreprenøropgaver under vand, sammen med inspektionsopgaver samt eftersøgnings- og bjærgningsprojekter, hvor der skal bruges erfarne dykkere.


Profil

Storm Marine har siden 2005 været etableret med virksomhed på den jyske vestkyst, Houvig ved Ringkøbing. Herfra betjener han nye som gamle kunder med alle former for dykkeropgaver. Lige fra entreprenøropgaver under vand ved havnekajer og spunsvægge til inspektionsopgaver af skibsskrog under vand samt forsikringsopgaver, hvor position og afmærkning samt sikring af forliste fartøjer. Alsidighed og fleksibilitet sammenholdt med ordholdenhed og punktlighed giver Storm Marine Aps sine kunder et sikkert og godt dykkerresultat hver gang.

Dykkerfirmaet har med utraditionelle metoder og en frisk tilgang til opgaverne, altid en brugbar løsning klar til opgaver af enhver tænkelig art. Noget som erhvervsdykker og indehaver af Storm Marine Aps Jens Christensen, altid sætter en ære i, sammen med en ordentlig opgavegennemgang inden et dyk foretages, for netop at imødekomme ubehagelige efterregninger for kunden efterfølgende. Fast pris på opgaverne efter aftale.

skibsservice

Dykninger på 12 til 50 meters dybde

Storm Marine Aps har ved dykkeropgaver ned til 50 meter, de nødvendige certifikater og blandgas udstyr (nitrox oxygenberiget luftblanding), Noget der reducerer risikoen for dykkersyge væsentligt, samtidig med at dykkerene har længere bundtid og derfor kan arbejde i længere perioder under vandet. De mange timers dykning under vand klares med varmtvandsudstyr, der kan give dykkerne fra Storm Marine Aps, dykkertider op til seks til otte timer ad gangen, så dyre opstigninger for hver time undgås, hvis dykningen var foretaget med tørdragt.

Sikkerhed

På alle dykkeropgaver har Storm Marine Aps altid genoplivningsudstyr med og alle dykkere og dykkerassistenter har bevis i førstehjælp, ligesom alle opgaver har en risikoprofil, udfærdiget af Jens Christensen, således ”worst case scenario” altid er tænkt igennem og forberedt inden opgaverne løses. Sikkerhed frem for alt.