Materiel

For at leve op til kundernes forventninger og egne målsætninger, har Storm Marine investeret store beløb i tidsvarende og moderne materiel, for at kunne klare de udfordringer som dagligt tikker ind på opgavebogen.


Container båd

Container båd

Storms Multi fleksibel container pram med tilhørende boogitrailer, er til hurtig udrykning og akuttjeneste, hvor materielcontaineren er pakket med alt i udstyr, til forefaldne dykker og entreprenøropgaver på vandet.

Pramen har en stor 150 HK Honda motor og kan manøvrerer rundt selv ved vanskelige opgaver.

Den multi flexible container pram er udviklet af Storm Marine i samarbejde med Hvide Sande Skibs og bådebyggeri, og er et resultat af de erfaringer som Storm Marine har tilegnet sig igennem årene, hvor kunderne har efterlyst hurtig og effektiv samt tidsbesparende opgaveløsninger.

Materialecontaineren

Materialecontaineren

Materialecontaineren indeholder alt, til den til enhver tid krævende opgave, som specialdykkerdragt med indbygget lys, kommunikation, video samt varme. Diverese slanger med varmt vandstilslutning og telekommunikations opkobling samt koblinger til eventuelt forlængelse. Højtrykskompressor fra Bauer samt generator til 380 volt for lys og varme i Containeren, således en fremvisning af Live situationer fra dykningen kan vises i en behagelig temperatur og uafhængigt af vejr og vind.

Containeren rigges op til de meget forskellige opgaver som Storm Marine udfører og løser.

Båd Storm

Storm

Storm er en hurtiggående Rib båd i aluminium med 2 kraftige diesel motorer.

Den kan bruges til ambulancebåd, følgebåd, dykkerbåd og eftersøgning.

Båden skyder en fart på over 50 knob og har monteret 2 x 330 HK motore.

 

Specialbygget boogi bådtrailer

Tilpasset den hurtiggående Rib båd og som altid står klar til hurtig udrykning.

Båd Myren

Myren

Myren er en "Heavy duty" arbejdsbåd med 1.35 tons trækkraft på skruen der giver gode manøvreegenskaber. Monteret med en 1.3 tons Hiab kran og en kraftig hydraulisk spilkop.

Motoren er en Deutz DT 102 HK.

Båden bruges til udlægningsopgaver og inspektion af søkabler, men er yderst alsidig og kan bruges i et utal af andre opgaver.

Live-video

Foto- og videoudstyr

Digitalt foto- og videoudstyr som live-dokumentation og billede bevis alt efter opgave, både over og under vand. I bilerne og på vores mobile anlæg der der videooptagelse med live-feed til kunden og / eller som eventuel dokumentation.

Hydraulisk værktøj

Hydraulisk værktøj

Storm Marine er specialiseret i boring og bearbejdning i alle materialer og under mange forskellige og ekstreme forhold.

Alt i hydraulisk udstyr, blandt andet til opgaver der bedst løses med slagboremaskine, mejselhammer, rundsav, kædesav med specialhærdet kæder, kerneboremaskine, wireskærer, vinkelsliber og meget mere.

Svejsemaskiner samt autogenudstyr

Svejsemaskiner samt autogenudstyr

Entreprenøropgaver kræver tilpasning, hvor der bygges op og brydes ned. Storm Marine har erfaringen og ekspertisen i udførelsen af disse opgaver.

Specialiseret i invertersvejsning med elektroder i forskellige legeringer, blandt andet undervandssvejsning eller nedskæring. Til større opgaver råder Storm Marine over 400 amp. anlæg samt autogen sæt med Oxygen og Acetylen til lodde-, svejse-, skære- og varmeopgaver samt forskellige former for fugeudstyr.

Lastbil og varevogn

Lastbil og varevogn

Storm Marine tilbyder kørende materiel til større eller mindre opgaver, hvor der kræves åbent lad eller lukket kasse.

Iveco lastbil med lad monteret med 2 tons hydraulisk HMF kran til alle forefaldne opgaver samt en Mercedes Sprinter lukket kassevogn, ligeledes til transport og flytteopgaver.

Værkstedsbygning

Lager

Stor lukke lager på 1000 m², der fungere som udgangspunkt for Storm Marines mange forskellige opgaver samt projekter.

Maskinparken har bredden til at løse næsten alle tænkelige opgaver eller projekter.